Pon - Pet 8:00-20:00 Sub - Ned Po dogovoru
Zakažite Vaš termin još danas +381116444097 +381656444097

Drage moje, volela bih još jednom da vam skrenem pažnju, iako to slušate svakodnevno sa najrazličitijih strana, koliko je važno pitanje zdrave ishrane i zdravih životnih navika. Naravno, u 21. veku, u eri estetske medicine, mnoge stvari su olakšane. Uz nekoliko tretmana možemo postići odmorniji, lepši i blistaviji izgled.

Međutim, to nije sasvim dovoljno niti dugoročno. Neophodno je da svaki dan vodite računa o sebi. Nepravilna ishrana i nedostatak sna su uzrok mnogih oboljenja. Važno je ustaliti zdrave navike i svakodnevno ih praktikovati. Neka dovoljna količina sna, fizička aktivnost i raznovrsna ishrana postanu vaši dnevni prioriteti. Stoga jedite češće, manje obroke, unoseći redovno dovoljno tečnosti, ne preskačite doručak i nipošto ne gladujte!

Ukoliko želite da smanjite kilažu, neka vam dijetu, prilagođenu vašim potrebama prepiše isključivo nutricionista. Ovakav životni stil će vam omogućiti da se uvek osećate energično i zadovoljno. Za ostale manje nedostatke koje biste korigovali na sebi, tu smo mi!

Ne zaboravite, dobro zdravlje je najveća životna sreća i ključni faktor lepote! 🙂

 

Vaša dr Ivana FIlipović Marković