Pon - Pet 8:00-20:00 Sub - Ned Po dogovoru
Zakažite Vaš termin još danas +381116444097 +381656444097

Drage moje, da li ste primetile kako neki ljudi grade svoj imidž, svoj nastup, pa čak i čitavu svoju karijeru na negaciji u odnosu na nešto?

Neretko čitam komentare poput – „E, ovo je lepota, za razliku od ovih devojaka što sve liče jedna na drugu…“ ili „Prava pesma, za razliku od mora šunda i kiča koji nas okružuje…“, zaista je bezbroj takvih primera.

Svako od nas ima svoju viziju o kvalitetu i lepoti. Ali, stava sam da se kvalitet i lepota svojom suštinom kao takvom probija napred. I niko do sada nije uspeo da me ubedi da kvalitet izbija na površinu tako što unižava ili dezavuiše bilo ko!
Ta taktika je propala u biznisu, propala je u političkim kampanjama, a nije se pokazala nešto uspešnom ni u međuljudskim odnosima – zato, hajde da je ostavimo iza nas!

Ne volim da zvučim kao motivacioni govornik, ali fokus na pozitivnom je suština.  Fokus na onome što valja, fokus na dobrim stranama, fokus na svim prednostima… Ipak se dobar glas daleko čuje.  A kada naučimo da se fokusiramo na tome što je dobro…. loše i negativno nekako „prirodno“ ostaje iza nas, bez potrebe da mi uzimamo na sebe da upiremo prstom u njega.

Razmislite malo o ovome, a volela bih da čujem i vaše viđenje stvari o ovoj temi!