Pon - Pet 8:00-20:00 Sub - Ned Po dogovoru
Zakažite Vaš termin još danas +381116444097 +381656444097

Nedavno je moja prijateljica i naša poznata glumica Jelena Gavrilovic ostavila na Instagramu post o tome kako maltene sve devojke izgledaju isto kada otvorite tu društvenu mrežu i to me je baš navelo na razmišljanje koje bih htela i ovom prilikom da podelim sa vama.

Naime, kao neko ko se dugi niz godina bavi i stalno usavršava u oblastima estetske i anti-age medicine i neinvanzivnih hirurških metoda imam obavezu, profesionalnu i etičku, da saslušam želje svake dame koja dođe u Delta esteticu radi određene intervencije. Bilo da je u pitanju povećanje usana ili smanjenje obima struka, svako ima pravo da na sebi nešto promeni. Dodala bih – i treba, jer će se mnogi osećati srećnije i ispunjenije kada izvrše neku promenu.

Ali, svojom profesionalnom i etičkom obavezom takođe smatram, a primetila sam da kod mene to mnogi poštuju, davanje saveta oko izbora intervencije.

Na kraju krajeva – nisam slučajno izabrala moto “Budite lepi sebi”. Gledajte da promenite na sebi ono što ćete promeniti na bolje u vašoj percepciji stvarnosti i shvatanja lepog. Srž promena leži u umerenosti, u negi a ne u kompletnoj transformaciji, ovo je takođe važno shvatiti! Kao što se svi razlikujemo, tako i svako od nas ima “nešto” jedinstveno u sebi i to “nešto” zapravo daje šmek svakoj ličnosti.
Nemojte da vas mainstream shvatanje lepote ponese – istražujte, gledajte i razmatrajte šta želite da promenite, ali nemojte da izgubite ono vaše “ja”.

I zato sam smatrala veoma važnim da ovo napišem. I volim često da ponovim – estetska medicina je ovako napredovala kako bismo se oplemenili, zadržali mladalački sjaj i promenili ono što mi mislimo da treba promeniti kada pogledamo sopstveni odraz u ogledalu.

Sopstveni odraz, a ne tuđu sliku. Razlika je velika! 🙂

Vaša dr Ivana Filipović Marković