Pon - Pet 8:00-20:00 Sub - Ned Po dogovoru
Zakažite Vaš termin još danas +381116444097 +381656444097

Nije tajna da lep izgled počiva na zdravoj ishrani, ali kad se dotaknemo zdrave ishrane kao takve, dolazimo do oprečnih, često protivrečnih tekstova; nešto što se uobičajeno smatralo zdravim se najedno proglašava lošim, u celom tom kovitlacu novih saznanja (neretko i “saznanja”), konfuznih režima, često neprilagođenih našem ritmu života, ali i potrošačkoj korpi, čovek se nađe zbunjen, uplašen, neretko pada u očaj, jer voditi zdrav život izgleda kao koncept tako teško ostvariv…

Najpre je važno da novom životnom stilu – zdravom životu – udahnete vaše “ja”. Da shvatite da brz ritam života ipak ostavlja prostora da ustanete pola sata ranije i spremite salatu koju ćete ručati umesto peciva. Da kafa ume da bude ukusna i bez šećera. Da nije smak sveta pojesti nešto slatko, ali da u tome treba imati mere.

Ukratko, nećete postići mnogo ako zdrav život posmatrate kao nešto dijametralno suprotno vama i vašim navikama. Nešto čemu se nikada nećete prilagoditi.

Malo redefinišite vaše navike, nenametljivo se udaljavajte od onoga čemu najteže odolevate, i što je najvažnije – posmatrajte to kao sastavni deo vašeg ritma.

Verujte nam na reč, rezultate ćete veoma brzo uočiti. 🙂

 

Vaša dr Ivana Filipović Marković