Pon - Pet 8:00-20:00 Sub - Ned Po dogovoru
Zakažite Vaš termin još danas +381116444097 +381656444097

Učenje bez strasti je tek šturo gomilanje informacija!

Tokom svojih studija dugo sam razmišljala šta je ključ poslovnog uspeha pojedinca, bez obzira na to u kojoj grani se usavršavali ili radili. Naravno, univerzalni recept ne postoji, ali sam težila da prepoznam “najmanji zajednički činilac” kod svih ostvarenih i uspešnih ljudi koje sam imala priliku da sretnem.

Ne, to nisu bile ni desetke u indeksima, ni veliko bogatstvo. Novac ima kratak rok trajanja uz neodgovorno ponašanje, a vrhunski prosek gotovo nijedan poslodavac ne uzima u obzir.

Ono što je zajedničko svima njima, i ono što se uvek trudim da rasplamsavam kod sebe jeste istinska želja za unapređivanjem sopstvenog znanja i sopstvenih veština. Pored toga što je učenje po sebi plemenita veština, ono je dobro za vas i u praktičnom smislu – bićete konkurentni na tržištu rada jer stečeno znanje se uvek, ali uvek isplati! Često umemo da se ulenjimo – ali, vredni su ti koji se probijaju na vrh.

Jedna jevrejska poslovica kaže da je učilište važnije od svetilišta. Ne bih tu ništa dodavala – učenje, odnosno sticanje novih saznanja je zaista nešto uzvišeno i baš ono je kamen temeljac mog celokupnog rada.

 

Vaša dr Ivana Filipović Marković