Pon - Pet 8:00-20:00 Sub - Ned Po dogovoru
Zakažite Vaš termin još danas +381116444097 +381656444097

Traganje za idealnom lepotom prestaje onog trenutka kada spoznamo lepotu sopstvenog (ne)savršenstva!

Još od malih nogu mame nam čitaju bajke u kojima defiluju likovi u borbi protiv zla i pohlepe, školski udžbenici i lektire dupke su puni slavnih junaka naše neretko potresne istorije.
Od malena smo okruženi modelima i željenim obrascima ponašanja, i to je dobro. Dobro je što, povrh svih nedaća, ipak živimo u društvu koje je iznedrilo više nego dosta pozitivnih primera među ljudima. Ali, ne zaboravite ono najvažnije – vi ste jedna neponovljiva ličnost kakve više neće biti! Svako od nas ima nešto jedinstveno u sebi što zaista ne sme da se izgubi pri nastojanju da budemo poput nekog drugog. Tako treba da razmišljamo i kada se dotaknemo teme izgleda i lepote – prosto i jednostavno, ne možemo da budemo kao neko drugi. I to je dobro!

Zato što idealna lepota ne postoji: ona je stvar perspektive, rakursa i samih osećanja. To naravno ne znači da treba prihvatiti sebe samo kao datost! Desiće se da ste nezadovoljni kilažom, zubima ili veličinom usana. Naravno, menjajte ono čime ste nezadovoljni, ali zato da biste sebe videli u boljem svetlu, ne da biste izgledali kao neko drugi.

Istinska lepota leži u stavu da ideal vidite u vama samima. I da težite tome da postanete najbolja verzija sebe, a ne najbolja kopija neke druge osobe!