Pon - Pet 8:00-20:00 Sub - Ned Po dogovoru
Zakažite Vaš termin još danas +381116444097 +381656444097

Telo

Težnja za savršenom figurom je bila tema od najstarijih vremena, te je ona bila opevana još od drevnih mitova i spisa. Posle više hiljada godina, telo po vašoj želji je i te kako dostupnije – bilo da su u pitanju strije, neželjeni ožiljci, celulit ili masne naslage sa strane – estetska medicina ima odgovore na te izazove, i što je najvažnije, oni su mahom prilično jednostavni i neinvazivni!

STRIJE

Strije predstavljaju estetski problem kod većine žena, a najčešće nastaju zbog naglih promena telesne težine na bokovima, zadnjici, stomaku i grudima, kada koža usled nedostatka elastičnosti jednostavno puca.

Estetska dermatologija do skoro nije mogla da pronađe delotvornu proceduru za potpuno uklanjanje strija, ali se kombinacijom različitih tehnika one mogu efikasno tretirati.

ZNOJENJE

Sve veći broj ljudi nezavisno o godišnjem dobu i atmosferskim prilikama ima problem sa znojenjem koji izaziva nelagodu u društvu i ograničava nas u nekim aktivnostima.

Najčešće je izražena u predelu pazuha, dlanova, stopala i povremeno na licu (vrh nosa), vratu, predelu prsne kosti, leđima i perianalnoj regiji.

Kao posledica pojačanog znojenja javlja se pojačano vlaženje kože (maceracija) što pogoduje razvoju sekundarnih dermatoza ili gljivičnih infekcija.

ZATEZANJA KOŽE

Da biste se u svojoj koži osećali dobro, ona mora biti negovana i zdrava. Zadnjih nekoliko godina tretmani za zatezanje kože su postali preko noći najtraženiji tretmani.

Pojavom tretmana koji nisu agresivni, a zatežu kožu, pruža se nova nada da se reši problem viška kože.

OŽILJCI

Ožiljak se ne može nikada u potpuno ukloniti, ali se može dosta smanjiti kako bi bio estetski prihvatljiv. Nažalost, zbog mesta, oblika i veličine ožiljak može izazvati velike psihičke smetnje.

Kako bi rezultat bio što bolji, savetuje se kombinacija raznih tretmana i metoda.

VRAT

Nega vrata je jedna od ključnih nega ako želite zadržati mladalački izgled. Koža vrata je finija i osetljivija od kože lica.

S gubitkom kologena se isušuje i gubi elastičnost, zatim dolazi do stvaranja bora koje sa godinama postaju dublje ako izostane pravovremena i adekvatna nega.

DEKOLTE

Promene na grudima mogu se tretirati raznim procedurama u zavisnosti od stanja same kože ove regije. S obzirom na veoma osetljivu kožu ove regije ne smemo je tretirati agresivnim metodama. Nega mora da je kontinuirana sa pažljivo izabranim preparatima za kućnu upotrebu nakon nekog od tretmana koji će vam preporučiti lekar našeg centra.

ZADNJICA

Delta Estetika - Ivana Filipovic Markovic - Korekcija zadnjice

Zadnjica predstavlja jedan od najvažnijih ženskih atributa privlačnosti. Njen izgled zavisi od toga koliko su mišići razvijeni, ali i od tonusa kože i pozicije masnog tkiva. Vežbanje definitivno doprinosi da zadnjica izgleda lepše i izazovnije, ali vremenom se stvara višak kože i fibrozno tkivo koje je moguće ukloniti estetskim tretmanima.

Intervencijama koje vam nudimo u Delta Estetici možete zategnuti kožu, ukloniti neravnine na zadnjici, ali i smanjiti strije.