Pon - Pet 8:00-20:00 Sub - Ned Po dogovoru
Zakažite Vaš termin još danas +381116444097 +381656444097

Zašto se toliko bojimo starenja? Veoma često razgovaram o toj temi sa prijateljima i pacijentima.

Bore, opuštena koža, neprivlačan izgled, manja pokretljivost, slabost, nemoć, bolesti… To su samo neke od asocijacija. Istina je da ne mora da bude tako. Svaka životna dob nosi nešto pozitivno.

Starost ne treba posmatrati kao nešto negativno, kao razdoblje propadanja, starenja, umiranja i gubitaka. Ako se usmerimo na pozitivno i na dobitke u životu, a ne samo na gubitke koje imamo tokom celoga života, a ne samo u starosti, onda starenje uopšte ne deluje zastrašujuće. Zato je neophodan konstantan rad na sebi, kako bismo održali vitalnost uma i tela. Svaki dan praktikujte neku fizičku aktivnost, zdravo se hranite, učite kako da se borite sa svakodnevnim stresom, nađite svoje tehnike relaksacije. Takođe, na raspolaganju vam stoje estetska medicina, antiejdžing i nutricionizam kako bi vaše telo i duh bili uvek lepi, zdravi i u harmoniji.

Treba uživati u sebi i u životu bez obzira na dob, jer se uvek može naći neki razlog da nam bude lepo i ugodno, te da se osećamo dobro u sopstvenoj koži, a mi smo tu da vam u tome pomognemo!

Vaša dr Ivana Filipović Marković