Pon - Pet 8:00-20:00 Sub - Ned Po dogovoru
Zakažite Vaš termin još danas +381116444097 +381656444097

„Eto, još malo i dolazi „taj“ dan u godini.

Kad svi žurimo, grabimo poslednje trenutke da se spremimo i doteramo samo da zasijamo u najluđoj noći. Napravite kratak predah od te jurnjave. I setite se šta ste sebi bili poželeli u isto ovo vreme prethodne godine?

Da li ste to ispunili?

Da li ste napravili promene koje ste zacrtali?

I zaista nije smak sveta ako niste. Planiranje u čitavoj godini kada se tektonske promene dešavaju na dnevnom, pa čak i časovnom nivou je veoma komplikovano. Ali, razumeti Novu godinu iz perspektive tog „novog“ – uvođenja novih pristupa u životu, poslu, odnosu sa ljudima, stvaranja novih navika, otkrivanja novih destinacija – to je ono što čitav ovaj period čini tako posebnim. Sav taj sjaj i euforija treba da nagovesti jedan korak napred. Često naiđem na internetu slogan – „Nova godina, nova ja.“ Ja bih to preformulisala u „Nova godina, inovirana ja“ – jer nema potrebe da budete novi, vredni ste i neponovljivi takvi kakvi jeste – već usavršeni, iskusniji, još širih vidika, znanja i shvatanja. I zato se radujem Novoj godini! Radujem se novim izazovima koji me čekaju u 2018. godini, novim iskustvima, novim otkrićima i naravno – novim uspesima.

Drage moje dame, vama isto želim mnogo toga novog, mnogo toga lepog i srećnog u narednoj godini. I naredne godine, kao i svake, sijajte vašim sjajem, spoznajte još više lepotu sopstvene ličnosti i naravno – budite lepi sebi! 🙂

Sve najlepše od srca želi vam

Vaša dr Ivana Filipović Marković