Pon - Pet 8:00-20:00 Sub - Ned Po dogovoru
Zakažite Vaš termin još danas +381116444097 +381656444097

Zatezanje kože

Da biste se u svojoj koži osećali dobro, ona mora biti negovana i zdrava. Zadnjih nekoliko godina tretmani za zatezanje kože su postali preko noći najtraženiji tretmani.

Pojavom tretmana koji nisu agresivni, a zatežu kožu, pruža se nova nada da se reši problem viška kože.

OKSIGENOTERAPIJA

Oksigenoterapija zasniva se na pozitivnom dejstvu medicinskog kiseonika, a ovim tretmanom postižu se odlični rezultati pri revitalizaciji kože. Medicinski kiseonik odlično deluje pri ispravljanju hipoksije (narušene koncentracije kiseonika) i vratiće koži svež, mladalački izgled.

3D MEZONITI

Mezoniti predstavljaju neoperativnu proceduru koja daje trenutni efekat zatezanja, a takođe će povoljno uticati i pri zatezanju kože. Ove niti se aplikuju preko igle i ostaju ispod kože, a razgrađuju se nakon pola godine. Tretman nije bolan niti ostavlja vidljive tragove.

BOTOKS

Botoks se preko tri decenije koristi u estetskoj hirurgiji, a i dalje se smatra najefektnijim saveznikom u borbi protiv bora. Ovaj preparat relaksira mišić i sprečava njegovu kontrakciju, ostavljajući kožu glatkom i nenaboranom. Odličnim se pokazao i pri zatezanju kože, koja će nakon tretmana delovati sveže i podmlađeno.

PRP METODA

Ova revolucionarna tehnika podmlađivanja temelji se na odvajanju trombocita, a koji se potom ubrizgavaju u kožu oko očiju metodom mezoterapije. Trombocitna plazma stimuliše regeneraciju ćelije kože i sintetiše novi kolagen koji će učiniti kožu svežijom, zategnutijom i mladolikom.

Delta Estetika - Ivana Filipovic Markovic - Tretmani protiv celulita

MEZOTERAPIJA

Mezoterapija je sigurna nehirurška tehnika, pri kojoj se malim iglama u problematičnu regiju aplikuju određene hranljive supstance. “Lekoviti koktelčići” sadrže vitamine, aminokiseline, enzime, homeopatske preparate, kao i druge blagotvorne supstance. Posebno se pokazala delotvornom pri zatezanju kože stomaka, ali daje efekte u svim delovima tela.

KARBOKSITERAPIJA

Karboksiterapija je medicinska procedura aplikovanja C02 ispod kože koja izaziva produkciju sopstvenog kolagena i daje fantastične rezultate pri zatezanju kože na pojedinim delovima tela. Poboljšanje se vidi već nakon prvog tretmana, ali je potrebno da bude izvršeno više sesija radi potpunog efekta.

FILERI

Fileri su medicinski proizvod hijaluronske kiseline koji se, u vidu tanke igle, brzo i jednostavno ubrizgava ispod bore. Baziraju se na hijaluronskoj kiselini i njima se popunjavaju dublje bore, ali su odlični i pri zatezanju delova kože na različitim predelima tela.