Pon - Pet 8:00-20:00 Sub - Ned Po dogovoru
Zakažite Vaš termin još danas +381116444097 +381656444097

Zadnjica

Zadnjica predstavlja jedan od najvažnijih ženskih atributa privlačnosti. Njen izgled zavisi od toga koliko su mišići razvijeni, ali i od tonusa kože i pozicije masnog tkiva. Vežbanje definitivno doprinosi da zadnjica izgleda lepše i izazovnije ali vremenom se stvara višak kože i fibrozno tkivo koje je moguće ukloniti estetskim tretmanima.

Intervencijama koje vam nudimo u Delta Estetici možete zategnuti kožu, ukloniti neravnine na zadnjici, ali i smanjiti strije.

INTRALIPOTERAPIJA

Delta Estetika - Ivana Filipovic Markovic - Korekcija zadnjice

Intralipoterapijom se uspešno dovodi do značajne redukcije lokalizovanog masnog tkiva na tretiranim zonama i kod žena i kod muškaraca. Ovom nehirurškom metodom rešava se problem i najupornijih lokalizovanih masnih naslaga u predelu zadnjice i njome se cepaju membrane masnih ćelija.

KARBOKSITERAPIJA

Karboksiterapija je medicinska procedura aplikovanja C02 ispod kože koja izaziva produkciju sopstvenog kolagena i daje fantastične rezultate pri zatezanju kože zadnjice. Poboljšanje se vidi već nakon prvog tretmana, ali je potrebno da bude izvršeno više sesija radi potpunog efekta.

MEZOTERAPIJA

Ubrizgavanje hranljivih koktelčića tehnikom mezoterapija daje odlične rezultate pri reparaciji kože zadnjice. Hranljivi kokteli koji se aplikuju sadrže mnoštvo vitamina i hranljivih materija za organizam, a tretman je gotovo bezbolan, neinvaizvan i ne ostavlja vidljive posledice. Ova intervencija hidriraće ojačati vezivno tkivo na predelu vaše zadnjice.