Pon - Pet 8:00-20:00 Sub - Ned Po dogovoru
Zakažite Vaš termin još danas +381116444097 +381656444097

Vrat

Nega vrata je jedna od ključnih nega ako želite zadržati mladalački izgled. Koža vrata je finija i osetljivija od kože lica.

S gubitkom kologena se isušuje i gubi elastičnost, zatim dolazi do stvaranja bora koje sa godinama postaju dublje ako izostane pravovremena i adekvatna nega.

3D MEZONITI

Delta Estetika - Ivana Filipovic Markovic - Tretmani vrata

Mezoniti predstavljaju neoperativnu proceduru koja daje trenutni efekat zatezanja, a takođe će povoljno uticati i na tonus kože vrata. Ove niti se aplikuju preko igle i ostaju ispod kože, a razgrađuju se nakon pola godine. Njihova potporna moć daje snažan lifting efekat i stvara jaku potpornu mrežu u koži vrata. Tretman nije bolan niti ostavlja vidljive tragove!

BOTOKS

Botoks se preko tri decenije koristi u estetskoj hirurgiji, a i dalje se smatra najefektnijim saveznikom u borbi protiv bora. Kada se aplikuje ispod vilice, deluje na mišić koji se proteže duž celog vrata pa sve do zadnjeg dela grudi. Ovime se postiže znatno mlađi izgled i zategnutiji vrat.

Delta Estetika - Ivana Filipovic Markovic - Korekcija podbradka

PRP METODA

Delta Estetika - Ivana Filipovic Markovic - Korekcija donjeg dela lica

Ova revolucionarna tehnika podmlađivanja temelji se na odvajanju trombocita, a koji se potom ubrizgavaju u kožu oko očiju metodom mezoterapije. Trombocitna plazma stimuliše regeneraciju ćelije kože i sintetiše novi kolagen koji će učiniti vaš vrat lepšim, svežijim i prirodnijim.

MEZOTERAPIJA

Mezoterapija je sigurna nehirurška tehnika, pri kojoj se malim iglama u problematičnu regiju aplikuju određene hranljive supstance. “Lekoviti koktelčići” sadrže vitamine, aminokiseline, enzime, homeopatske preparate, kao i druge blagotvorne supstance. Pri aplikovanju na vrat daju svež i mladalački izgled, a ubrizgane supstance doprinose i detoksikaciji celokupnog organizma.

Delta Estetika - Ivana Filipovic Markovic - Podizanje kapaka

KARBOKSITERAPIJA

Ubrizgavanje CO2, što podrazumeva tretman karboksiterapije, poboljšava protok krvi i snabdeva tretirani predeo kiseonikom. Odlična je intervencija pri redukciji bora i finih linija na vratu, a vreme oporavka je minimalno. Ubodi nisu bolni i nakon tretmana ne ostaju modrice, niti je neophodan oporavak.

FILERI

Fileri su odličan saveznik u borbi za mladalački izgled! Baziraju se na hijaluronskoj kiselini i njima se popunjavaju dublje bore. Hijaluronom se postojeće bore ispunjavaju i daju svež izgled, a preporučuju se i kod finih borica na vratu. Ovim se postiže i efekat nehirurškog liftinga vrata, a koža je hidrirana i veoma sveža posle ove intervencije.