Pon - Pet 8:00-20:00 Sub - Ned Po dogovoru
Zakažite Vaš termin još danas +381116444097 +381656444097

Vrat

Nega vrata je jedna od ključnih nega ako želite zadržati mladalački izgled. Koža vrata je finija i osetljivija od kože lica.

S gubitkom kologena se isušuje i gubi elastičnost, zatim dolazi do stvaranja bora koje sa godinama postaju dublje ako izostane pravovremena i adekvatna nega.

3D MEZONITI

Delta Estetika - Ivana Filipovic Markovic - Tretmani vrata

Mezoniti predstavljaju neoperativnu proceduru koja daje trenutni efekat zatezanja, a takođe će povoljno uticati i na tonus kože vrata. Ove niti se aplikuju preko igle i ostaju ispod kože, a razgrađuju se nakon pola godine. Njihova potporna moć daje snažan lifting efekat i stvara jaku potpornu mrežu u koži vrata. Tretman nije bolan niti ostavlja vidljive tragove!

BOTOKS

Botoks se preko tri decenije koristi u estetskoj hirurgiji, a i dalje se smatra najefektnijim saveznikom u borbi protiv bora. Ovaj preparat relaksira mišić i sprečava njegovu kontrakciju, ostavljajući kožu glatkom i nenaboranom. Odličnim se pokazao i pri zatezanju kože vrata, koja će nakon tretmana delovati sveže, zategnuto i podmlađeno.

Delta Estetika - Ivana Filipovic Markovic - Korekcija podbradka

PRP METODA

Delta Estetika - Ivana Filipovic Markovic - Korekcija donjeg dela lica

Ova revolucionarna tehnika podmlađivanja temelji se na odvajanju trombocita, a koji se potom ubrizgavaju u kožu oko očiju metodom mezoterapije. Trombocitna plazma stimuliše regeneraciju ćelije kože vrata i sintetiše novi kolagen u ovom predelu koji će učiniti kožu svežijom, zategnutijom i mladolikom.

MEZOTERAPIJA

Mezoterapija je sigurna nehirurška tehnika, pri kojoj se malim iglama u problematičnu regiju aplikuju određene hranljive supstance. “Lekoviti koktelčići” sadrže vitamine, aminokiseline, enzime, homeopatske preparate, kao i druge blagotvorne supstance. Posebno se pokazala delotvornom pri zatezanju kože vrata, ali daje efekte u svim delovima tela.

Delta Estetika - Ivana Filipovic Markovic - Podizanje kapaka

KARBOKSITERAPIJA

Karboksiterapija je medicinska procedura aplikovanja C02 ispod kože koja izaziva produkciju sopstvenog kolagena i daje fantastične rezultate pri zatezanju kože vrata. Određeno poboljšanje se vidi već nakon prvog tretmana, ali je potrebno da bude izvršeno više sesija radi potpunog efekta.

FILERI

Fileri su medicinski proizvod hijaluronske kiseline koji se, u vidu tanke igle, brzo i jednostavno ubrizgava ispod bore. Baziraju se na hijaluronskoj kiselini i njima se popunjavaju dublje bore, ali su odlični i pri zatezanju kože vrata.