Pon - Pet 8:00-20:00 Sub - Ned Po dogovoru
Zakažite Vaš termin još danas +381116444097 +381656444097

Strije

Strije predstavljaju estetski problem kod većine žena, a najčešće nastaju zbog naglih promena telesne težine na bokovima, zadnjici, stomaku i grudima, kada koža usled nedostatka elastičnosti jednostavno puca.

Estetska dermatologija do skoro nije mogla da pronađe delotvornu proceduru za potpuno uklanjanje strija, ali se kombinacijom različitih tehnika one mogu efikasno tretirati.

DERMAROLER

Poslednji od noviteta iz asortimana estetske medicine su derma roleri koji postaju sve traženiji tretman i u Srbiji. Valjkom na kome se nalazi mnoštvo sitnih iglica prelazi se preko kože i na taj način ona se povređuje, ali se istovremeno aktiviraju mehanizmi koji stimulišu proizvodnju kolagena i elastina. Kroz učestale tretmane, proces „rolanja“ će ojačati debljinu kože i strije će postpeno nestati, dok će ih zameniti nova, glatka koža.

KARBOKSITERAPIJA

Karboksiterapija je medicinska procedura aplikovanja C02 ispod kože koja izaziva produkciju sopstvenog kolagena i daje fantastične rezultate. Kroz stvaranje novog kolagena strije će postepeno nestajati, a koža će postati deblja i mladolika.