Pon - Pet 8:00-20:00 Sub - Ned Po dogovoru
Zakažite Vaš termin još danas +381116444097 +381656444097

Podočnjaci

Tamni podočnjaci nastaju zbog razgradnje krvi što kao posledicu ima pigmentaciju koja se vremenom taloži i daje karakterističnu prebojenost oko i ispod očiju. Kako nije reč samo estetskom problemu, već tamni kolutovi mogu biti simptom neke bolesti – alergije, oboljenja bubrega, preteranog sunčanja, hipotiroidoze – pre terapije potrebno je isključiti postojanje navedenih bolesti.

Ovaj problem nije prisutan samo kod starijih osoba, već muči i mlade, a osim nasleđa, mogu biti posledica loše ishrane, pušenja, dugog sedenja pred ekranom računara, poremećaja u menstrualnom ciklusu.

OKSIGENOTERAPIJA

Delta Estetika - Ivana Filipovic Markovic - Korekcija podočnjaka

Oksigenoterapija zasniva se na pozitivnom dejstvu medicinskog kiseonika, a ovim tretmanom postižu se odlični rezultati pri revitalizaciji kože. Medicinski kiseonik odlično deluje pri ispravljanju hipoksije (narušene koncentracije kiseonika) u predelu oko očiju i vratiće vašem licu svež, mladalački izgled.

3D MEZONITI

Mezoniti predstavljaju neoperativnu proceduru koja daje trenutni efekat zatezanja, a svoju primenu našli su i pri rešavanju tamnih vrećica ispod očiju! Ove niti se aplikuju preko igle i ostaju ispod kože kod očiju i zatežu je, a razgrađuju se nakon pola godine. Preporučuje se u kombinaciji sa drugim tretmanima.

Delta Estetika - Ivana Filipovic Markovic - Korekcija lažnih podočnjaka

DERMAROLER

Delta Estetika - Ivana Filipovic Markovic - Korekcija vrećica ispod očiju

Poslednji od noviteta iz asortimana estetske medicine su derma roleri koji postaju sve traženiji tretman i u Srbiji. Valjkom na kome se nalazi mnoštvo sitnih iglica prelazi se preko kože i na taj način ona se povređuje, ali se istovremeno aktiviraju mehanizmi koji stimulišu proizvodnju kolagena i elastina. Kada rolate rolerom ispod očiju podstičete proizvodnju kolagena što će ove isturene kesice učiniti znatno manje vidljivim.

PRP METODA

Ova revolucionarna tehnika podmlađivanja temelji se na odvajanju trombocita, a koji se potom ubrizgavaju u kožu oko očiju metodom mezoterapije. Trombocitna plazma stimuliše regeneraciju ćelije kože i sintetiše novi kolagen koji će učiniti da tamni kolutovi oko očiju nestanu.

Delta Estetika - Ivana Filipovic Markovic - Korekcija obraza

MEZOTERAPIJA

Delta Estetika - Ivana Filipovic Markovic - Podizanje kapaka

Mezoterapija je sigurna nehirurška tehnika, pri kojoj se malim iglama u problematičnu regiju aplikuju određene hranljive supstance. “Lekoviti koktelčići” sadrže vitamine, aminokiseline, enzime, homeopatske preparate, kao i druge blagotvorne supstance. Putem ovog tretmana kesice ispod očiju se mogu znatno smanjiti, ali se takođe i njihova boja poboljšava.

KARBOKSITERAPIJA

Karboksiterapija je medicinska procedura aplikovanja C02 ispod kože koja izaziva produkciju sopstvenog kolagena i daje fantastične rezultate pri redukciji podočnjaka. Poboljšanje se vidi već nakon prvog tretmana, ali je potrebno da bude izvršeno više sesija radi potpunog efekta.

Delta Estetika - Ivana Filipovic Markovic - Podmladivanje

FILERI

Delta Estetika - Ivana Filipovic Markovic - Korekcija obrva

Fileri su medicinski proizvod hijaluronske kiseline koji se, u vidu tanke igle, brzo i jednostavno ubrizgava ispod bore. Baziraju se na hijaluronskoj kiselini i njima se popunjavaju dublje bore, ali su odlični i pri smanjivanju podočnjaka kada se njima popunjava tzv. „suzna brada“.