Pon - Pet 8:00-20:00 Sub - Ned Po dogovoru
Zakažite Vaš termin još danas +381116444097 +381656444097

Podmlađivanje

Velika je zabluda čekati da se bore pojave pa početi sa tretmanima podmlađivanja. Koža je organ koji vrlo dobro pamti, tako da sa tretmanima treba početi na vreme.

Tretmani se u svrhu prevencije starenja preporučuju nakon 30-ih, a za uklanjanje znakova oštećenja kože nema starosne granice.

3D MEZONITI

Delta Estetika - Ivana Filipovic Markovic - Bore

Mezonitima se podstiče neopeativno zatezanje lica i popunjavaju se bore između obrva, ali i na čelu i usnama. Igle su elastične, ne ostavljaju hematome a postupak uvođenja je u potpunosti bezbedan.

PRP METODA

Poznati „vampirski tretman“ koji podrazumeva odvajanje trombocita iz sopstvene krvi koja se potom mezoterapijom aplikuje u kožu stimuliše regeneraciju ćelija kože i sintetiše novi kolagen, što će oslabiti nastanak bora i dati licu svež, mladalački izgled.

Delta Estetika - Ivana Filipovic Markovic - Pigmentacije

MEZOTERAPIJA

Delta Estetika - Ivana Filipovic Markovic - Podmladivanje

Ubrizgavanje hranljivih koktelčića tehnikom mezoterapija daje odlične rezultate pri ublažavanju bora. Hranljivi kokteli koji se aplikuju sadrže mnoštvo vitamina i hranljivih materija za organizam, a tretman je gotovo bezbolan, neinvaizvan i ne ostavlja vidljive posledice.

KARBOKSITERAPIJA

Ubrizgavanje CO2, što podrazumeva tretman karboksiterapije, poboljšava protok krvi i snabdeva tretirani predeo kiseonikom. Može takođe podstaći i uništavanje masnih ćelija – adipocita. Nakon tretmana karboksiterapijom lice će imati sveži izgled, a daje odlične rezultate pri uklanjanju sitnih bora oko očiju, kao i tamnih kolutova.

Delta Estetika - Ivana Filipovic Markovic - Prosirene pore

FILERI

Delta Estetika - Ivana Filipovic Markovic - Korekcije čela

Fileri su odličan saveznik u borbi za mladalački izgled! Baziraju se na hijaluronskoj kiselini i njima se popunjavaju dublje bore. Učiniće kožu elastičnijom a samim tim i otpornijom na nastavak novih bora.
Trajanje filera se proteže od četiri meseca, pa čak i do dve godine.