Pon - Pet 8:00-20:00 Sub - Ned Po dogovoru
Zakažite Vaš termin još danas +381116444097 +381656444097

Podizanje kapaka

Podizanje kapaka

Operacija kapaka spada u najčešće i najefektivnije operacije u estetskoj hirurgiji. Ovom intervencijom vrši se korekcija kapaka uz pomoć koje osoba dobija potpuno drugačiji izgled očiju koji je odmoran, svež i mladolik.

3D MEZONITI

Mezoniti predstavljaju neoperativnu proceduru koja daje trenutni efekat zatezanja, a takođe će povoljno uticati i na podizanje kapaka. Biorazgradive niti će se aplikuju ispod same kože i postižu odlične rezultate.

KARBOKSITERAPIJA

Ubrizgavanje CO2, što podrazumeva tretman karboksiterapije, poboljšava protok krvi i snabdeva tretirani predeo kiseonikom. Odlična je intervencija pri podizanju gornjih kapaka, a vreme oporavka je minimalno. Ubodi nisu bolni, a nakon tretmana ne ostaju modrice, niti je neophodan oporavak.

Delta Estetika - Ivana Filipovic Markovic - Podmladivanje

BOTOKS

Delta Estetika - Ivana Filipovic Markovic - Korekcije čela

Botoks se preko tri decenije koristi u estetskoj hirurgiji, a i dalje se smatra najefektnijim saveznikom u borbi protiv bora. Kada se botoks aplikuje u predelu kapaka, odnosno kod kružnog mišića, postiže se efekat blagog liftinga.

FILERI

Fileri su medicinski proizvod hijaluronske kiseline koji se, u vidu tanke igle, brzo i jednostavno ubrizgava ispod bore. Baziraju se na hijaluronskoj kiselini i njima se popunjavaju dublje bore, ali hijaluron predstavlja i odličan materijal za nehirurški lifting, te su isto tako pogodni i kod podizanja gornih kapaka.

Delta Estetika - Ivana Filipovic Markovic - Korekcija obrva