Pon - Pet 8:00-20:00 Sub - Ned Po dogovoru
Zakažite Vaš termin još danas +381116444097 +381656444097

Ožiljci

Ožiljak se ne može nikada u potpuno ukloniti, ali se može dosta smanjiti kako bi bio estetski prihvatljiv. Nažalost, zbog mesta, oblika i veličine ožiljak može izazvati velike psihičke smetnje.

Kako bi rezultat bio što bolji, savetuje se kombinacija raznih tretmana i metoda.

3D MEZONITI

Mezoniti predstavljaju neoperativnu proceduru koja daje trenutni efekat zatezanja, a takođe daju odlične rezultate pri uklanjanju i smanjivanju vidljivosti ožiljaka na telu. Ove niti se aplikuju preko igle i ostaju ispod kože, a razgrađuju se nakon pola godine. Tretman nije bolan niti ostavlja vidljive tragove.

HEMIJSKI PILING

Kroz hemijski piling podstiče se stvaranje novih slojeva zdrave kože na čelu. Kroz različite hemikalije, poput fenolne kiseline, alfa hidroksi kiseline i trisirćetne kiseline, oštećena koža se uklanja sa površine. Tretman je takođe pogodan za smanjivanje vidljivosti ožiljaka jer hranljivi sastojci pomažu obnavljanju kože i uklanjaju sloj mrtvih ćelija po površini.

Delta Estetika - Ivana Filipovic Markovic - Pigmentacije

PRP METODA

Ova revolucionarna tehnika podmlađivanja temelji se na odvajanju trombocita, a koji se potom ubrizgavaju u kožu oko očiju metodom mezoterapije. Trombocitna plazma stimuliše regeneraciju ćelije kože i sintetiše novi kolagen koji će učiniti kožu svežijom, zategnutijom i mladolikom.

MEZOTERAPIJA

Mezoterapija je sigurna nehirurška tehnika, pri kojoj se malim iglama u problematičnu regiju aplikuju određene hranljive supstance. “Lekoviti koktelčići” sadrže vitamine, aminokiseline, enzime, homeopatske preparate, kao i druge blagotvorne supstance. Preporučuje se kod površinskih i hipertrofnih ožiljaka

FILERI

Delta Estetika - Ivana Filipovic Markovic - Korekcija obrva

Fileri su medicinski proizvod hijaluronske kiseline koji se, u vidu tanke igle, brzo i jednostavno ubrizgava ispod bore. Baziraju se na hijaluronskoj kiselini i njima se popunjavaju dublje bore, ali su odlični i pri smanjenju vidljivosti ožiljaka.

KARBOKSITERAPIJA

Karboksiterapija je medicinska procedura aplikovanja C02 ispod kože koja izaziva produkciju sopstvenog kolagena i daje fantastične rezultate pri estetskim korekcijama ožiljaka i smanjivanju vidljivosti.

Delta Estetika - Ivana Filipovic Markovic - Prosirene pore