Pon - Pet 8:00-20:00 Sub - Ned Po dogovoru
Zakažite Vaš termin još danas +381116444097 +381656444097

Ostale intervencije

Ostale intervencije

NADLAKTICE

Intervencije na nadlakticama najčešće tretiraju žene koje redovno vezbaju, nemaju oscilacije u kilaži, vode računa o svom telu, zdravo se hrane a nadlaktice im predstavljaju veliki estetski problem.

Hiruški zahvati ove regije ostavljaju velike ožiljke tako da se hirurgija ne preporučuje.

ŠAKE

Šake su, uz dekolte, mesto gde se vide prvi znaci starenja u vidu pigmentacija i tanke kože.

Danas možemo postići da vaše šake izgledaju lepo te više nije potrebno da ih sakrivate. U Delta Estetici ćemo proceniti koji je najbolji tretman za vaše šake, a najčešće se savetuje kombinacija tretmana.

SMANJIVANJE OBIMA

Delta Estetika - Ivana Filipovic Markovic - Smanjivanje obima

I pored upornih treninga i dijeta, nekada se masne naslage sa strane, tzv. “pištolji” nikako ne mogu skinuti.

Naslage u tom delu nastaju zbog genetike, stila života, ishrane, fizičke aktivnosti ili neaktivnosti, ali se mogu tretirati različitim metodama i tehnikama.

STOMAK

Bez obzira koliko vežbali, pazili na ishranu, probali razne dijete, gladovali i slično, uvek ostaje višak masnih naslaga na trbuhu koje nikako ne možete ukloniti.

Slično je kod viška kože koji se ne može nikako smanjiti. Danas na raspolaganju imamo brojne tretmane i metode s kojima to možemo rešiti.

KOREKCIJA PUPKA

Delta Estetika - Ivana Filipovic Markovic - Korekcije pupka

Nekada se pupak korigovao samo hiruškim putem ali sada postoji mogućnost i neoperativne korekcije jednom vrstom intervencije i kombinovanjem više tretmana.

CELULIT

Celulit se javlja u pubertetu i progresivno se pogoršava sa godinama. Život sa celulitom je sada stvar izbora a ne neizbežna ženska posledica!

Za borbu protiv celulita i gojaznosti nikada nije kasno ali morate znati da se do rezultata ne stiže preko noći.

Delta Estetika - Ivana Filipovic Markovic - Tretmani protiv celulita

VAGILIFT

dr ivana filipovic markovic - vagilift tretman - delta estetica

Ugljen dioksid se pokazao revolucionarno dobrim i u intimnim regijama, a posebno pri zatezanju vaginalnog tkiva!

Putem ove procedure se menja prirodni kolagen i nije bitno da koristite kreme za zatezanje. Tretman je takođe višestruko dobar jer se takođe i stimuliše rast novih kapilara u tkivima!

Ovaj tretman je zaista savršena alternativa skupim i invazivnim hirurškim tretmanima i vratiće mladalačku svežinu vašoj intimnoj regiji.

KOLENA

Kolena nekada mogu predstavljati veliki problem što zbog same anatomije što zbog opuštene kože i lokalizovanih masnih naslaga.