Pon - Pet 8:00-20:00 Sub - Ned Po dogovoru
Zakažite Vaš termin još danas +381116444097 +381656444097

Obrve

Obrve treba da budu jednake i definisane. Idealne obrve počinju u ravni suznih zlezda. Najviša tačka treba da bude iza zenice, a završetak u ravni koren nosa-spoljašnji ugao oka.

Sa lepim obrvama izgledaćete mlađe, prefinjeno i odmereno.

3D MEZONITI

Mezoniti predstavljaju neoperativnu proceduru koja daje trenutni efekat zatezanja, a daju odlične rezultate pri podizanju obrva, odnosno rešavaju efikasno problem opuštenih krajeva obrva. Ove niti se aplikuju preko igle i ostaju ispod kože, a razgrađuju se nakon pola godine.

BOTOKS

Botoks se preko tri decenije koristi u estetskoj hirurgiji, a i dalje se smatra najefektnijim saveznikom u borbi protiv bora. Ova intervencija se preporučuje pri padu obrva, koje potom može dovesti i do pada kapaka, koja se neretko javlja uz hiperaktivnost muskulature srednjeg dela obrva, a koja može prouzrokovati pojavu horizontalnih brazdi. Botoks sprečava te kontrakcije i dovodi medijalne i lateralne delove obrve u horizontalnu ravan.

Delta Estetika - Ivana Filipovic Markovic - Korekcije čela

FILERI

Delta Estetika - Ivana Filipovic Markovic - Korekcija obrva

Fileri su medicinski proizvod hijaluronske kiseline koji se, u vidu tanke igle, brzo i jednostavno ubrizgava ispod bore. Baziraju se na hijaluronskoj kiselini i njima se popunjavaju dublje bore. Budući da su hijaluronski fileri odlični za konturisanje lica i uklanjanje bora, preporučuju se za čeonu regiju i koren nosa.