Pon - Pet 8:00-20:00 Sub - Ned Po dogovoru
Zakažite Vaš termin još danas +381116444097 +381656444097

Lice

Ne postoji jedinstven tretman za lice već se uvek savetuje kombinacija tretmana.

Sa tretmanima se kreće sa pojavom sitnih borica ili bilo kojih nepravilnosti na koži a vi ne birate tretman već adekvatnog lekara kome ćete prepustiti odabir tretmana za vaše lice.

MEZONITI

Delta Estetika - Ivana Filipovic Markovic - Bore

Mezonitima se, zavisno od potrebe, može postići neoperativni lifting lica i delovati na popunjavanje bora između obrva, na čelu, oko očiju. Ove niti su, kako ime kaže, biorazgradiva vlakna koji se posle određenog vremena razrade unutar kože lica.

Oko ovih niti se formira potpuno novi kolagen koji i posle resorpcije vlakana ostaje i pravi prironu nit kože. Deluju podmlađujuće na lice, a lifting efekat je odmah vidljiv.

DERMAROLER

Ovaj „igličasti valjak“ postaje sve traženija stvar u Srbiji, a širom sveta je doživeo već veliku slavu. Ove sitne iglice kada prelaze preko kože prave sitne ranice koje aktiviraju različite mehanizme i stimulišu proizvodnju kolagena i elastina.

Delta Estetika - Ivana Filipovic Markovic - Tretmani protiv akne

OXYPEEL

Delta Estetika - Ivana Filipovic Markovic - Pigmentacije

Brojna su korisna svojstva kiseonika, a kada pričamo o licu – kada se kiseonik aplikuje putem pilinga on dubinski pročišćava kožu lica bez iritacije, a aplikovani hijaluron će joj dati čvrstinu i sjaj. Iako izgleda kao maska za lice, ovaj tretman takođe i uklanja mrtve ćelije sa površine kože lica i kontroliše lučenje sebuma.

HEMIJSKI PILING

Kroz tretman hemijskog pilinga hemikalije se nanose na površinu kože i kako bi se oljuštio površinski sloj. Posle ovog tretmana koža će biti znatno mekša i svežija, a bore manje vidljive.

Delta Estetika - Ivana Filipovic Markovic - Podmladivanje

PRP METODA

Delta Estetika - Ivana Filipovic Markovic - Prosirene pore

Ova revolucionarna tehnika podmlađivanja temelji se na odvajanju trombocita, a koji se potom ubrizgavaju u kožu lica metodom mezoterapije. Trombocitna plazma stimuliše regeneraciju ćelije kože i sintetiše novi kolagen, a metoda je u potpunosti bezbedna i ne postoji rizik od alergijskih reakcija.

MEZOTERAPIJA

Kroz mezoterapiju se na površinu lica aplikuju hranljivi „koktelčići“ koji sadrže aminokiseline, vitamine, vazodilatatora, biljnih preparata I homeopatskih lekova, hijaluronsku kiselinu i druge hranljive materije. Za lice se primenjuje površinska i dubinska mezoterapija. Ova tehnika je kod lica najpogodnija za fine linije i bore oko očiju, a daje odlične rezultate i pri pigmentaciji i kod ožiljaka.

Delta Estetika - Ivana Filipovic Markovic - Korekcije čela

KARBOKSITERAPIJA

Delta Estetika - Ivana Filipovic Markovic - Korekcija obrva

Ovaj tretman podrazumeva medicinsku i nehiruršku aplikaciju CO2 ispod kože lica koja potom podstiče produkciju kolagena. Takođe, kada se CO2 uvede u tkivo, povećava se priliv krvi u ovom predelu, čime organizam šalje signal da je neophodno povećati koncentraciju kiseonika na tretiranom području.

Ovaj tretman je savršen za blistav i svež izgled vašeg lica!