Pon - Pet 8:00-20:00 Sub - Ned Po dogovoru
Zakažite Vaš termin još danas +381116444097 +381656444097

Korekcija donjeg dela lica

Korekcija donjeg dela lica

Zbog spuštanja lica i smanjenja potkožne masti dolazi do padanja lica jer koža gubi svoju potporu. To se odražava viškom kože i izgledom koji smeta svakoj osobi koja vodi računa o sebi. U našem Centru vam nudimo različite tretmane.

BOTOKS

Delta Estetika - Ivana Filipovic Markovic - Tretmani vrata

Botoks se preko tri decenije koristi u estetskoj hirurgiji, a i dalje se smatra najefektnijim saveznikom u borbi protiv bora. Daje odlične rezultate u uklanjanju bore iznad gornje usne, kao i bora smejalica.

FILERI

Fileri su odličan saveznik u borbi za mladalački izgled! Baziraju se na hijaluronskoj kiselini i njima se popunjavaju dublje bore. Hijaluronom se postojeće bore ispunjavaju i daju svež izgled, a preporučuju se kod konturisanja brade, ali i finih borica oko usana, kao i nazolabijalnih brazdi – bora smejalica.

Delta Estetika - Ivana Filipovic Markovic - Korekcija podbradka

INTRALIPOTERAPIJA

Delta Estetika - Ivana Filipovic Markovic - Korekcija obraza

Intralipoterapijom se uspešno dovodi do značajne redukcije lokalizovanog masnog tkiva na tretiranim zonama i kod žena i kod muškaraca. Ovom nehirurškom metodom rešava se problem i najupornijih lokalizovanih masnih naslaga na donjem predelu lica i njome se cepaju membrane masnih ćelija.