Pon - Pet 8:00-20:00 Sub - Ned Po dogovoru
Zakažite Vaš termin još danas +381116444097 +381656444097

Dekolte

Promene na grudima mogu se tretirati raznim procedurama u zavisnosti od stanja same kože ove regije. S obzirom na veoma osetljivu kožu ove regije ne smemo je tretirati agresivnim metodama. Nega mora da je kontinuirana sa pažljivo izabranim preparatima za kućnu upotrebu nakon nekog od tretmana koji će vam preporučiti lekar našeg centra.

3D MEZONITI

Mezoniti predstavljaju neoperativnu proceduru koja daje trenutni efekat zatezanja, a takođe će povoljno uticati i pri zatezanju kože. Preporučuju se za regiju dekoltea. Ove niti se aplikuju preko igle i ostaju ispod kože, a razgrađuju se nakon pola godine. Tretman nije bolan niti ostavlja vidljive tragove.

DERMAROLER

Poslednji od noviteta iz asortimana estetske medicine su derma roleri koji postaju sve traženiji tretman i u Srbiji. Valjkom na kome se nalazi mnoštvo sitnih iglica prelazi se preko kože i na taj način ona se povređuje, ali se istovremeno aktiviraju mehanizmi koji stimulišu proizvodnju kolagena i elastina. Kroz učestale tretmane, proces „rolanja“ će ojačati debljinu kože na vašem dekolteu koji će povratiti svež i zavodljiv izgled.

OXYPEEL

Brojna su korisna svojstva kiseonika, a kada se on aplikuje putem pilinga on dubinski pročišćava kožu bez iritacije, dok aplikovani hijaluron daje čvrstinu i sjaj. Ovaj tretman takođe i uklanja mrtve ćelije sa površine dekoltea.

HEMIJSKI PILING

Kroz hemijski piling podstiče se stvaranje novih slojeva zdrave kože u predelu dekoltea. Kroz različite hemikalije, poput fenolne kiseline, alfa hidroksi kiseline i trisirćetne kiseline, oštećena koža se uklanja sa površine. Tretman je takođe pogodan i za smanjivanje vidljivosti ožiljaka jer hranljivi sastojci pomažu obnavljanju kože i uklanjaju sloj mrtvih ćelija po površini.

PRP METODA

Poznati „vampirski tretman“ koji podrazumeva odvajanje trombocita iz sopstvene krvi koja se potom mezoterapijom aplikuje u kožu stimuliše regeneraciju ćelija kože i sintetiše novi kolagen. Ova sinteza kolagena će pomladiti vašu kožu i učiniti vaš dekolte svežim i izazovnijim.

MEZOTERAPIJA

Mezoterapija je sigurna nehirurška tehnika, pri kojoj se malim iglama u problematičnu regiju aplikuju određene hranljive supstance. “Lekoviti koktelčići” sadrže vitamine, aminokiseline, enzime, homeopatske preparate, kao i druge blagotvorne supstance. Preporučuje se i za regiju dekoltea.

FILERI

Fileri su medicinski proizvod hijaluronske kiseline koji se, u vidu tanke igle, brzo i jednostavno ubrizgava ispod bore. Baziraju se na hijaluronskoj kiselini i njima se popunjavaju dublje bore, ali su odlični i pri tretiranju promena na grudima.