Pon - Pet 8:00-20:00 Sub - Ned Po dogovoru
Zakažite Vaš termin još danas +381116444097 +381656444097

Čelo

Čelo je najkarakterniji deo lica. Zavisno od kontura lica i veličine čela tj. proporcionalnosti to dvoga zavisi koliko će stanje čela uticati na celokupan vizuelni utisak vašeg lica. U zavisnosti da li je vaše čelo prošarano horizontalnim, vertikalnim ili ispresecanim linijama ili su vam bore najizraženije u predelu korena nosa ili spuštene povrh obrva mi vam nudimo širok spektar tretmana kako bi u zavisnosti od vrste u dubine bora odabrali najoptimalniju vrstu tretmana koji će redukovati bore i vratiti svežinu i blistavost vašem licu.

3D MEZONITI

Delta Estetika - Ivana Filipovic Markovic - Bore

Mezoniti predstavljaju neoperativnu proceduru koja daje trenutni efekat zatezanja, a takođe će povoljno uticati i na tonus kože u predelu čela. Ove niti se aplikuju preko igle i ostaju ispod kože, a razgrađuju se nakon pola godine. Tretman nije bolan niti ostavlja vidljive tragove.

HEMIJSKI PILING

Kroz hemijski piling podstiče se stvaranje novih slojeva zdrave kože na čelu. Kroz različite hemikalije, poput fenolne kiseline, alfa hidroksi kiseline i trisirćetne kiseline, oštećena koža se uklanja sa površine.
Tretman je posebno pogodan za sitne čeone bore, a najbolje je raditi ga zimi.

Delta Estetika - Ivana Filipovic Markovic - Podmladivanje

BOTOKS

Delta Estetika - Ivana Filipovic Markovic - Korekcija obrva

Botoks se preko tri decenije koristi u estetskoj hirurgiji, a i dalje se smatra najefektnijim saveznikom u borbi protiv bora. Pri ubrizgavanju u čeone mišiće sprečava se kontrakcija što sprečava nastanak bora. Bore na čelu, one smeštene između obrva i oko očiju koje se u lice usecaju usled stalne mimike i pokreta se posebno efikasno tretiraju botoksom.

MEZOTERAPIJA

Mezoterapija je sigurna i proverena nehirurška tehnika, pri kojoj se malim iglama u čeonu regiju aplikuju određene hranljive supstance, a ovi „koktelčići“ sadrže vitamine, aminokiseline, enzime, homeopatske preparate, kao i druge blagotvorne supstance, ali i hijaluronsku kiselinu koja vezuje molekule vode a koja hidrira kožu i čini je jedrijom. Posebno je pogodan za fine linije i bore na čelu.

Delta Estetika - Ivana Filipovic Markovic - Korekcije čela

FILERI

Delta Estetika - Ivana Filipovic Markovic - Korekcija obrva

Fileri su medicinski proizvod hijaluronske kiseline koji se, u vidu tanke igle, brzo i jednostavno ubrizgava ispod bore. Baziraju se na hijaluronskoj kiselini i njima se popunjavaju dublje bore. Budući da su hijaluronski fileri odlični za konturisanje lica i uklanjanje bora, preporučuju se za čeonu regiju i koren nosa.