Pon - Pet 8:00-20:00 Sub - Ned Po dogovoru
Zakažite Vaš termin još danas +381116444097 +381656444097

Bore

3D MEZONITI

Delta Estetika - Ivana Filipovic Markovic - Bore

Mezonitima se podstiče neopeativno zatezanje lica i popunjavaju se bore između obrva, ali i na čelu i usnama. Igle su elastične, ne ostavljaju hematome a postupak uvođenja je u potpunosti bezbedan.

BOTOKS

Botoks se preko tri decenije koristi u estetskoj hirurgiji, a i dalje se smatra najefektnijim saveznikom u borbi protiv bora. Pri ubrizgavanju u mišiće lica sprečava se kontrakcija što sprečava nastanak bora. Najefektivnije rezultate daje u predelu nosa, oko čela i očiju, a takođe se preporučuje i pri sprečavanju nastanka dubokih brazdi, ali i kod gornje usne i bora smejalica.

Delta Estetika - Ivana Filipovic Markovic - Tretmani protiv akne

PRP METODA

Delta Estetika - Ivana Filipovic Markovic - Pigmentacije

Poznati „vampirski tretman“ koji podrazumeva odvajanje trombocita iz sopstvene krvi koja se potom mezoterapijom aplikuje u kožu stimuliše regeneraciju ćelija kože i sintetiše novi kolagen, što će oslabiti nastanak bora i dati licu svež, mladalački izgled.

MEZOTERAPIJA

Ubrizgavanje hranljivih koktelčića tehnikom mezoterapija daje odlične rezultate pri ublažavanju bora. Hranljivi kokteli koji se aplikuju sadrže mnoštvo vitamina i hranljivih materija za organizam, a tretman je gotovo bezbolan, neinvaizvan i ne ostavlja vidljive posledice.

Delta Estetika - Ivana Filipovic Markovic - Podmladivanje

KARBOKSITERAPIJA

Delta Estetika - Ivana Filipovic Markovic - Prosirene pore

Ubrizgavanje CO2, što podrazumeva tretman karboksiterapije, poboljšava protok krvi i snabdeva tretirani predeo kiseonikom. Može takođe podstaći i uništavanje masnih ćelija – adipocita. Nakon tretmana karboksiterapijom lice će imati sveži izgled, a daje odlične rezultate pri uklanjanju sitnih bora oko očiju, kao i tamnih kolutova.

FILERI

Fileri su odličan saveznik u borbi za mladalački izgled! Baziraju se na hijaluronskoj kiselini i njima se popunjavaju dublje bore. Učiniće kožu elastičnijom a samim tim i otpornijom na nastavak novih bora.
Trajanje filera se proteže od četiri meseca, pa čak i do dve godine.

Delta Estetika - Ivana Filipovic Markovic - Korekcije čela