Pon - Pet 8:00-20:00 Sub - Ned Po dogovoru
Zakažite Vaš termin još danas +381116444097 +381656444097

Akne

Akne su inflamatorno (upalno, zapaljensko) oboljenje kože, uzrokovano promenama u strukturi koja se nalazi u koži. Sastoji se iz folikula dlake i njemu pridružene lojne žlezde. Uobičajeno je da se akne nazivaju bubuljice.

Akne su pojavni oblik preteranog odziva lojnih žlezdi na uobičajene nivoe muškog hormona testosterona. Kod većine ljudi akne nestaju oko dvadesete godine ili se povlače delimično ili privremeno.

U našem centru Delta estetica postoje tretmani: mezoakne, hemijski piling, omega laser, kojima se uspešno tretiraju akne.

HEMIJSKI PILING

Delta Estetika - Ivana Filipovic Markovic - Tretmani protiv akne

Hemijski piling podrazumeva upotrebu neke od hemikalija koja se nanosi na kožu sa ciljem da izazove ljuštenje površinskog sloja kože. Predstavljaju vrlo popularnu metodu za poboljšanje teksture kože, hiperpigmentaciju i ublažavanje bora.

MEZOTERAPIJA

Mezoterapija je sigurna nehirurška tehnika, pri kojoj se malim iglama u problematičnu regiju aplikuju određene hranljive supstance. “Lekoviti koktelčići” sadrže vitamine, aminokiseline, enzime, homeopatske preparate, kao i druge blagotvorne supstance.

KARBOKSITERAPIJA

Ovaj tretman podrazumeva medicinsku i nehiruršku aplikaciju CO2 ispod kože lica koja potom podstiče produkciju kolagena. Takođe, kada se CO2 uvede u tkivo, povećava se priliv krvi u ovom predelu, čime organizam šalje signal da je neophodno povećati koncentraciju kiseonika na tretiranom području.

Ovaj tretman je savršen za blistav i svež izgled vašeg lica!