Pon - Pet 8:00-20:00 Sub - Ned Po dogovoru
Zakažite Vaš termin još danas +381116444097 +381656444097

U slobodno vreme volim da proučavam i tražim korene i poreklo reči i izraza koji su danas u upotrebi, naročito koji se tiču moje struke.

Tako reč medicina potiče od latinskog izraza kojim se označavala umetnost izlečenja, ali i lečenje u kontekstu protivteže određenom procesu – bilo da je u pitanju bolest, zapaljenje, pa i starost. Obratite pažnju na ova značenja – i antičke civilizacije, pre više od dve hiljade godina, bile su svesne da se kroz medicinu nešto SPREČAVA i nešto POPRAVLJA.

Danas, slobodno mogu da kažem u najprogresivnijem veku ikada što se tiče medicine, naročito anti-age i estetske kojom se bavim, mnogi vide doktora kao čarobnjaka, nekakvog super čoveka koji će jednim potezom aparata u potpunosti napraviti korenitu promenu i uraditi nešto neprepoznatljivo. I zato volim da kažem svojim klijentima – estetska i anti-age medicina može učiniti da vi kao vi – jedinstvena i neponovljiva bića – budete bolji u skladu sa vašim merama lepog!

Malo zvuči komplikovano ovo kako sam napisala, ali želim reći da je težnja za promenom vas osuđena na propast jer, verujte mi na reč, u sebi težite za onim najboljim, a ne među drugima. U skladu sa početkom ovog mog teksta – POPRAVITE ono što mislite da će vam lepše stajati i SPREČITE procese kroz potpuno neinvanzivne i prirodne metode.

Medicina, a ne magija.

Promena u vama, a ne promena vas.

Želim vam lep i ugodan vikend!

Vaša dr Ivana Filipović Marković