Pon - Pet 8:00-20:00 Sub - Ned Po dogovoru
Zakažite Vaš termin još danas +381116444097 +381656444097

Drage moje,

Dosta sam pričala i davila vas sve o poslu – hajde malo da obrnemo ploču na drugu stranu i popričamo o odmoru!

Kako vi doživljavate odmor? Da li više volite onaj aktivniji, istraživački ili samo da na desetak dana kliknete "off" u vašim glavama? 🙂 Nekako mislim da od svega po malo čini odmor savršenim. Sa jedne strane, ostaviti mozak u potpunosti "na ispaši" i nije toliko dobro, zar ne? Koliko god voleli odmor (verujte mi, ja baš baaaš volim :D), upašćemo u kolotečinu nakon par dana. Isto tako, razmislite kakav odnos imate prema poslu kada na toliko treba da potpuno isključite mozak? Koliko god stresan i naporan bio, ipak je on deo vas. Odmor se zove jer se odmaramo, i to nije beg, hm?

Takođe, ukoliko je odmor previše aktivan, odnosno ako ga provedete u konstantnim skitnjama, šetnjama i pronalasku interesantnih destinacija, nećete se odmoriti! Verujte mi na reč. Otkrivanje novih mesta i gradova je moja velika strast, ali i to otkrivanje, koliko god uzbuđenja sa sobom nosilo, umara i telo i psihu, zahteva napor, i kada se iz tako nečega vratite opet na posao koji zahteva i napor, i umor i aktivnost… nećete se osećati nimalo dobro.

Zato ja preporučujem – od svega pomalo! Iliti, drage moje, uživajte, otkrivajte novo i odmarajte – sve zajedno – i imaćete odmor baš po vašoj meri! 🙂

 

Vaša dr Ivana Filipović Marković