Pon - Pet 8:00-20:00 Sub - Ned Po dogovoru
Zakažite Vaš termin još danas +381116444097 +381656444097

Nekada sam se smejala narodnim poslovicama i izrekama, ali kako vreme više prolazi, sve više uviđam koliko su naši ljudi umeli da sažu čitave mentalne sklopove, ponašanja, životne filozofije u svega par reči! Bez šale, impresivno. 😉

Dugo sam razmišljala o onoj čuvenoj „Platiš jeftino i prođeš skupo“, ali kada sam pre par dana videla krajnje zastrašujuću sliku žene koja je radila hijaluron u kozmetičkom salonu, shvatila sam vrlo dobro svaku reč.

Šta se desilo?

Neko je naivno naseo na priču da zaposleni u salonima za ulepšavanje znaju i da rade estetske korekcije. Cena – znatno jeftnija nego u klinikama koje se bave estetskom i anti-age medicinom. Ali…

Bez izdavanja bilo kakve potrvrde ili računa. Bez minimuma higijenskih uslova. Bez neophodnog znanja pri aplikovanju hijalurona i mogućih kontraindikacija.

Naravno, krenulo je po zlu i klijentkinja je završila u bolnici. Oporavak će biti prilično dug, a scena loše aplikovanog hijalurona će mi dugo ostati u sećanju. Meni nije cilj da ovim tekstom „ubijam“ konkurenciju niti bilo šta slično.

Nego prosto i jednostavno, dame moje – znate i same koliko smo pažljive kada biramo cipele, torbu, pa čak i odgovarajući šampon ili regenerator – MOLIM VAS, budite upola više pažljive kada radite tretmane koji podrazumevaju estetske korekcije, zahvate na vašem licu, unošenje drugih materija u vaše telo! Estetski i anti-age tretmani i druge intervencije su neminovno skuplje u klinikama i specijalizovanim centrima sa obučenim doktorima.

Ali, ne zaboravite – vi time najpre plaćate sigurnost da sa vama radi profesionalno i obučeno lice uz sigurne i proverene preparate. A to lice mora da plati i ne tako mala sredstva za neophodne licence i dažbine državi, za održavanje, kao i za dalji napredak i edukacije u sferi anti-age medicine koje se NEPREKIDNO razvija i profesionalac ne sme da zaostaje. Molim vas, drage moje, obratite pažnju. Svesna sam gde i u kojim uslovima živimo, ali jeftiniji tretman u nehigijenskim uslovima uz rad sa nekompetentnim licima zaista može skuplje da vas košta.

Ne dozvolite da vašim zdravljem plaćate taj ceh!