Pon - Pet 8:00-20:00 Sub - Ned Po dogovoru
Zakažite Vaš termin još danas +381116444097 +381656444097

Negde sam pročitala da ne treba da ciljamo na uspeh ako ga želimo, već samo da radimo ono što volimo i verujemo, i on dolazi sam po sebi.

Dolazi, a ne – doći će.

Naizgled bezazlena razlika između svršenog i trajnog glagolskog oblika, ali ipak u samoj toj konstrukciji nosi toliko toga.

Zašto uspeh dolazi, tj. zašto uspeh ne dođe?

Prosto i jednostavno – poput glagolskog oblika, i uspeh je trajnog karaktera. Ako ciljamo ka njemu, on mora konstantno da „dolazi“, u vidu različitih poslovnih poduhvata, rešavanja kriznih situacija, iznalaženja rešenja za klijente… sve to traje, i svakog novog dana uspeh kome ciljam menja formu, drugačije se penje ili spušta na toj nekoj vrednosnoj lestvici koju sam sebi zacrtala…

Kad bi uspeh „došao“, odnosno kada ne bi „dolazio“ – to bi značilo da sutradan nemam čemu da stremim. Da nemam novi cilj, novu tačku koju želim da dostignem. I zato – radim punim plućima i još punijim srcem, napredujem, stalno izučavam, menjam ono što može da bude bolje i eto – bila bih slobodna da kažem da uspeh dolazi, a jedan od tih je što mogu da pogledam sebe u ogledalo i kažem da celim bićem stremim da idem svakog dana korak napred.

U poslu, u životu, u odnosu sa ljudima.

Kao doktorka, kao majka i kao žena. Jednom rečju – kao Ivana!