Pon - Pet 8:00-20:00 Sub - Ned Po dogovoru
Zakažite Vaš termin još danas +381116444097 +381656444097

Svi žurimo, pripremamo se za praznike u poslednji čas, ostajemo na poslu do sitnih sati kako bismo bili u potpunosti rasterećeni za tu najluđu noć i u punom sjaju ušli u narednu godinu. Da, tako izgleda gotovo svaki decembar!
Dame su posebno zahtevne prema sebi u toj noći – svaka od nas bi želela da bude primećena, da zasija i u potpunosti iskaže svoju lepotu. Kao pred kraj svake godine otkad se bavim estetskom i anti-age medicinom, i ovog puta telefon učestalije zvoni i sa druge strane slušalice slušam brojne dileme – koji tretman je najbolji za kvalitetniju i sjajniju kožu, kako da skinem fleku na leđima koja ne sme da se vidi zbog novogodišnje haljine i dr…
I svakoj klijentkinji uvek najpre poručim – budite lepi sebi, nezavisno od datuma, prilike ili nekog događaja!
Drage moje dame, pogledajte se u ogledalo i razmislite šta želite da promenite na vama. Bar na trenutak nemojte da razmišljate o drugim uzorima, o datumima za koje morate da zasijate ili sličnim faktorima – pogledajte se u ogledalo i zamislite najlepšu verziju sebe!
Srž estetske medicine leži u poboljšanju, ne u korenitoj promeni. I zato sam za slogan svog Centra izabrala upravo – Budite lepi sebi.
Tako da – sijajte, drage dame, nezavisno od datuma i prilike!

Vaša dr Ivana Filipović Marković