Pon - Pet 8:00-20:00 Sub - Ned Po dogovoru
Zakažite Vaš termin još danas +381116444097 +381656444097

Poslednji petkovni tekst u 2019. godini!

Deluje tako čudno, i zaista prebrzo da se ova godina evo već završava. Kad pričam sa svojim prijateljicama, kolegama, pacijentima – obično čujem to da se godina eto – pregurala, preživela. Prošla.

I kad se osvrnemo, zaista nam nekako i prvo pada na pamet ono loše što nas je zadesilo, i da smo srećni što smo sa time uspeli da se uhvatimo u koštac! A sigurna sam u potpunosti da je u svih ovih 12 meseci bilo toliko lepih stvari, divnih trenutaka, očaravajućih sitnica za pamćenje i dobrih stvari koje su ih obeležili. I da baš oni uvek nepravednu padnu u zapećak. Pročitala sam u jednom članku pre par dana jednu interesantnu ideju – odvojte u vašoj sobi teglu gde ćete na paprićima ispisivati svaki lep događaj, a potom ga staviti u nju, presavijenog. Na kraju godine otvorite teglu i čitate, list po list, ono što vam se lepo dogodilo.

Šta mislite o ovoj ideji? Meni je potpuno preslatka! I razmišljam da je naredne godine – odnosno, već za par dana (!) i primenim.
Uvek gledam na sve pozitivno, ali sam opet sigurna da sam toliko toga lepog zaboravila. I baš bi me usrećilo da na kraju naredne godine imam te male podsetnike koji će mi pomoći da izazove, kojih će naredne godine sigurno biti, još bolje i lakše pobedim! 🙂

 

Vaša dr Ivana Filipović Marković