Pon - Pet 8:00-20:00 Sub - Ned Po dogovoru
Zakažite Vaš termin još danas +381116444097 +381656444097

Polako, ali sigurno, bliži se taj trenutak – Nova 2017. godina, novi počeci, nove ideje, nove odluke i nove nade.

Ali, pre nego što počnemo sa pripremama i nazdravimo za dobru i uspešnu godinu, red bi bio da lagano presaberemo utiske i vidimo šta se sve desilo ove godine, šta smo postigli od onoga što smo zacrtali i gde smo to mogli da se potrudimo više. Zbog ogromnih političkih previranja, nesrećnih dešavanja i nestanka sa scene nekih ličnosti koje su obeležile našu epohu, rodio se svojevrsni trend averzije prema 2016. godini i želja da ona što pre prođe. Ipak, pažnju bi trebalo usmeriti na ono što je do nas i naših postupaka, bez nužnog priklanjanja svakom trendu. Šta smo to mi ove godine radili i uradili?

Za Delta Esteticu je ova 2016. bila zaista značajna – radili smo mnogo i učili još više – kako od vrhunskih i značajnih imena iz sveta anti-age hirurgije, tako i od naših klijenata, koji su postali naši prijatelji i česti gosti.

Brižljiv odnos prema svakom klijentu ponaosob, maksimalna posvećenost i strast prema poslu koji radimo je potvrdio našu poziciju u Srbiji, ali i čitavom regionu. Svojski smo se potrudili da ovu 2016. godinu, zajedno sa vama, učinimo dobrom i uspešnom.

Vaša topla reč je najbolja potvrda našeg rada, a u narednoj 2017. godini takođe obećavamo dosta truda, rada i naravno – mnogo osmeha i druženja sa svima vama. 🙂

 

Vaša dr Ivana Filipović Marković