Delta Estetica

Delta Estetica je nastala na dve srodne ideje: potpuna posvećenost klijentima i konstantna želja za uvođenjem inovacija i unapređenjem usluge. Svesni revolucionarnih promena koje gotovo svakodnevno pomeraju svet nauke, naš pristup podrazumeva primenu savremenih tehnika najeminentnijih evropskih i svetskih udruženja koja se bave estetskom i anti-age medicinom.

 

Specijalizovani smo za mezoterapiju, estetsku medicinu i nutricionizam, sa posebnim akcentom na neinvanzivne, nehirurške metode anti-age medicine.

 

 

Naš stručni tim

Delta Estetica

dr Ivana Filipović Marković

Delta Estetica - dr Ivana Filipović Marković - Budite lepi sebi 02
Iako najviše voli da radi u svojoj ordinaciji u Beogradu, rado je viđen gost u ordinacijama širom regiona, budući da je i van granica naše zemlje prepoznata po posvećenosti svakom svom pacijentu ponaosob.
Dr Ivana Filipović Marković je rođena 1979. godine i živi u Beogradu, gde je završila osnovno i srednje obrazovanje a potom i Medicinski fakultet Univerziteta u Beogradu. Još na studijama otkriva svoj poziv i talenat ka neinvazivnim anti-age procedurama, te nakon diplomiranja odlazi na usavršavanje 2008. godine u Pariz, kod jednog od najvećih imena u oblasti mezoterapije – dr Žaka Le Koza. Nakon Pariza, odlazi u Nim gde, uz stručnu podršku dr Martena, pohađa edukacije u oblasti anti-age intervencija. Po preporuci doktora Le Coza i Martena upisuje Studije mezoterapije na Marija Kiri Univerzitetu u Parizu (Sorbonne University Pierre and Marie Curie), čime postaje jedan od zvaničnih lekara mezoterapije među doktorima u Srbiji. Iako najviše voli da radi u svojoj ordinaciji u Beogradu, rado je viđen gost u ordinacijama širom regiona, budući da je i van naših granica prepoznata po posvećenosti svakom pacijentu ponaosob, smelim kombinacijama različitih tretmana i odnosu poverenja koji je sa svakim ko je kročio u Delta esteticu izgradila. Konstantno se usavršava i posećuje kongrese i edukativne seminare, po svetu i regionu. U prethodnih desetak godina usavršavala se u Južnoj Koreji, SAD, Monaku, Holandiji, Grčkoj, Italiji, Izraelu i Japanu.

Članica je više strukovnih udruženja:

 • WOSAAM – World Society of anti-age medicine
 • WAAM – World Anti Age Academy of Medicine
 • EACCME – European Accreditation Council for Continuing Medical Education
 • SFM – French Society of mesotherapy
 • BSAAM – British Society of Anti Age medicine
 • WOSIAM-World Society Interdisciplinary Anti-Aging Medicine
 • AAAM – The American Academy of Anti-Aging Medicine
 • WSIAMO – The World Society Interdisciplinary Anti-Aging Medicine Organization
 • AAAMS – The American Association of Aesthetic Medicine and Surgery
 • ECAM – European College of Aesthetic Medicine
 • ICAAM – Congress in Aesthetics, Anti-Ageing Medicine & Medical Spa
Delta Estetica - dr Ivana Filipović Marković - O nama 01
Delta Estetica - Konsultanti - dr sci Vladislav Ribnikar
Delta Estetica

dr. sci. Vladislav Ribnikar

PLASTIČNA I
REKONSTRUKTIVNA HIRURGIJA
Delta Estetica - dr Ivana Filipović Marković - Budite lepi sebi 02
Dr Vladislav Ribnikar je specijalista za plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju.
 
Nakon završetka studija medicine u Beogradu, obavio je lekarski staž na Medicinskom fakultetu u Beogradu, a postdiplomske studije iz otorinolaringologije na Klinici za otorinolaringologiju pri istom fakultetu.
 
Nakon rada u Klinici za plastičnu hirurgiju pri Vojno Medicinskoj Akademiji i više privatnih klinika, 2012. godine otvara sopstvenu specijalističku ordinaciju za plastičnu hirurgiju.
Pohađao je više postdiplomskih kurseva i usavršavanja iz oblasti estetske plastične hirurgije.
 
Član je više svetskih i regionalnih anti-aging udruženja.
Delta Estetica - Konsultanti - dr sci Gorana Kuka
Delta Estetica

dr. sci. Gorana Kuka

PLASTIČNA I REKONSTRUKTIVNA HIRURGIJA, REGENERATIVNA MEDICINA, TRANSPLATACIJA KOSE
Delta Estetica - dr Ivana Filipović Marković - Budite lepi sebi 02
Doktorka Gorana Kuka je specijalistkinja plastične i rekonstruktivne medicine i subspecijalistkinja za transplantaciju kose. Bavi se regenerativnom medicinom i primenom sopstvenog masnog tkiva i faktora rasta u podmlađivanju, vraćanju volumena na licu i telu i stimulisanja rasta kose. Kao plastični hirurg, dr Kuka obavlja sve estetske intervencije na licu i telu.

Lečenje opadanja kose i transplantacija kose je oblast kojom se najviše bavi i autorka je mnogobrojnih stručnih radova na ovu temu. Sa preko 2500 operisanih pacijenata ima dugogodišnje iskustvo u transplantaciji kose i jedan je od pionira ove intervencije u Srbiji.

Članica je svih prestižnih svetskih udruženja za plastične hirurge i lekare koji se bave transplantacijom kose. Radi na klinikama u Majamiju, Njujorku i Beogradu. Stručna je konsultantkinja Delta Estetike