Pon - Pet 8:00-20:00 Sub - Ned Po dogovoru
Zakažite Vaš termin još danas +381116444097 +381656444097

Zašto sam odabrala “Budite lepi sebi” kao moto sopstvenog pristupa radu, kao i Delta estetice uopšte?

Istina se zaista krije u te tri reči. Istinska lepota počinje unutrašnjim doživljajem i prihvatanjem sopstvene lepote, odnosno prihvatanjem vizije kojoj iz ličnih afiniteta i osećaja stremite. Savršenstvo ne postoji, svakako. Ali, iskonsko zadovoljstvo izazvano saglasjem vašeg izgleda i vaše predstave lepog se zaista može uporediti sa savršenstvom!

Zato je važno da dobro oslušnete i budete iskreni prema vama samima. Da ne težite bezuslovno modnim ikonama i njihovim doživljajima lepote, ali da ih uredno ispratite i preispitate koji se to aspekti vama dopadaju i odgovaraju vašoj viziji. Svaki čovek je galaksija za sebe, ali neka se sazvežđa međusobno poklope. Baš zato svakom klijentu savetujem da najpre osmotri i preispita sebe!

Čvrsto verujem da će svet biti u skladu onda kada cilj svakog ljudskog bića i zajednice bude najbolja verzija sebe. Čini mi se da se upravo veliki broj konflikata, kako na globalnom, međunacionalnom nivou, tako i u međuljudskim odnosima, dešavaju zato što neko sopstvenu vizuru i shvatanje stvarnosti postavi kao standard prema kojima drugi moraju da se upravljaju. I zato ću još jednom ponoviti – trendove, aktuelnosti, shvatanja većine ostavite po strani.

Uvažite, promislite o njima, ali najpre – budite lepi sebi! 🙂

 

 

Vaša dr Ivana Filipović Marković