Pon - Pet 8:00-20:00 Sub - Ned Po dogovoru
Zakažite Vaš termin još danas +381116444097 +381656444097

Drage moje, eto i marta (da, kad pre?!), poznatijeg kao „Mesec žena“.
Hajde da malo razmislimo o toj kovanici – Mesec žena – pre nego što osmog dana budemo dobile bombonjere i cveće, uz lepe i dirljive poruke.
Često nam kažu – pa dobro, treba da poštujemo i mislimo na žene svakog dana.
Neosporno, ali i na naše voljene mislimo i brinemo o njima svakog dana – pa se opet posebno potrudimo da ih iznenadimo za praznike, rođendane i druge posebne datume.
Kad pomislim na Mesec žena – pomislim na sve one, poznatije ili manje poznate, koje su se tokom istorije borile da danas imamo kakav-takav ravnopravan položaj. Taj položaj se neretko poljulja i neretko smo i sami svedoci da se žena unižava zbog svog izgleda, proglašava manje vrednom, pa joj se čak i spočitava kada je na liderskoj poziciji… E, drage moje, zato Mesec žena. Da se podsetimo kako smo se nekada borile i da budemo inspirisane da još čvrće težimo da budemo ravnopravne, da se obrazujemo, budemo samostalne i sledimo svoje izbore.
A umesto klasične bombonjere i buketa – ja sam rešila da u svojoj ordinaciji napravim posebnu akciju – Žena ženi!
Drage moje, 8. marta od 12 do 18h moći ćete da uradite mezoterapiju lica po jedinstvenoj ceni od samo 50 EUR i punjenje usana po ceni od 200 EUR po kubiku.
Zaista sam rešila da ovog puta „našem“ prazniku pristupim inovativno i omogućim svakoj dami da sebe nagradi nečim što ovaj praznik i nosi u sebi – promenom koju želi da vidi!
Zakažite vaš termin što pre: 011/6444097! 🙂

 

Vaša dr Ivana Filipović Marković