Pon - Pet 8:00-20:00 Sub - Ned Po dogovoru
Zakažite Vaš termin još danas +381116444097 +381656444097

Lice

AKNE

Delta Estetika - Ivana Filipovic Markovic - Tretmani protiv akne

Akne su inflamatorno (upalno, zapaljensko) oboljenje kože, uzrokovano promenama u strukturi koja se nalazi u koži. Sastoji se iz folikula dlake i njemu pridružene lojne žlezde. Uobičajeno je da se akne nazivaju bubuljice.

BORE

Nekada je bio problem kako i čime podmladiti lice, šake i vrat. Zahvaljujući estetskoj medicini, starenje kože se danas može znatno usporiti. Osim onoga što sami možete učiniti za vašu zrelu kožu, postoje i dermatološki tretmani.

Delta Estetika - Ivana Filipovic Markovic - Bore

PIGMENTACIJA

Delta Estetika - Ivana Filipovic Markovic - Pigmentacije

Promena hormonalnog statusa kao i genetska predispozicija dovode do pojave hiperpigmentacije. Može se javiti i usled pojave ekcema, akni, izlaganja UV zracima kao i unosom nekih namirnica.

PODMLAĐIVANJE

Velika je zabluda čekati da se bore pojave pa početi sa tretmanima podmlađivanja. Koža je organ koji vrlo dobro pamti, tako da sa tretmanima treba početi na vreme.

Delta Estetika - Ivana Filipovic Markovic - Podmladivanje

LICE

Ne postoji jedinstven tretman za lice već se uvek savetuje kombinacija tretmana. Sa tretmanima se kreće sa pojavom sitnih borica ili bilo kojih nepravilnosti na koži.

ČELO

Čelo je najkarakterniji deo lica. U zavisnosti da li je vaše čelo prošarano horizontalnim, vertikalnim ili ispresecanim linijama ili su vam bore najizraženije u predelu korena nosa ili spuštene povrh obrva mi vam nudimo širok spektar tretmana kako bi u zavisnosti od vrste u dubine bora odabrali najoptimalniju vrstu tretmana koji će redukovati bore i vratiti svežinu i blistavost vašem licu.

Delta Estetika - Ivana Filipovic Markovic - Korekcije čela

OBRVE

Delta Estetika - Ivana Filipovic Markovic - Korekcija obrva

Obrve treba da budu jednake i definisane. Idealne obrve počinju u ravni suznih zlezda. Najviša tačka treba da bude iza zenice, a završetak u ravni koren nosa-spoljašnji ugao oka. Sa lepim obrvama izgledaćete mlađe, prefinjeno i odmereno.

PODIZANJE KAPAKA

Operacija kapaka spada u najčešće i najefektivnije operacije u estetskoj hirurgiji. Ovom intervencijom vrši se korekcija kapaka uz pomoć koje osoba dobija potpuno drugačiji izgled očiju koji je odmoran, svež i mladolik.

Delta Estetika - Ivana Filipovic Markovic - Podizanje kapaka

PODOČNJACI

Delta Estetika - Ivana Filipovic Markovic - Korekcija podočnjaka

Tamni podočnjaci nastaju zbog razgradnje krvi što kao posledicu ima pigmentaciju koja se vremenom taloži i daje karakterističnu prebojenost oko i ispod očiju. Kako nije reč samo estetskom problemu, već tamni kolutovi mogu biti simptom neke bolesti – alergije, oboljenja bubrega, preteranog sunčanja, hipotiroidoze – pre terapije potrebno je isključiti postojanje navedenih bolesti.

LAŽNI PODOČNJACI

Lažni podočnjaci prostiru se ispod unutrašnje polovine oka, dok se pravi pružaju celom dužinom oka. Tamnoljubičaste su boje i nalaze se u unutrašnjem uglu oka i prostiru se prema obrazima. Na ovom delu koža je jako tanka, providna, što dovodi do tamne obojenosti.

Delta Estetika - Ivana Filipovic Markovic - Korekcija lažnih podočnjaka

OBRAZI

Delta Estetika - Ivana Filipovic Markovic - Korekcija obraza

Jedan od najpopularnijih i najtraženijih tretmana u mojoj ordinaciji je popunjavanje tj. podizanje jagodica i popunjavanje obraza. S godinama ili naglim gubitkom kilograma dolazi do gubitka masnog tkiva na licu, koji u stvari pravi potporu licu i dolazi do opuštanja kože, pojave bora. Uz dalje slabljenje vezivnog tkiva dolazi i do pojave podočnjaka.

KOREKCIJA NOSA

Korekcije nosa, u samo pet minuta, bez operacije i anestezije su postale trend među poznatim i slavnim osobama koje žele privremenu promenu izgleda.

Delta Estetika - Ivana Filipovic Markovic - Korekcija nosa

USNE

Delta Estetika - Ivana Filipovic Markovic - Korekcija usana

Povećanje usana je definitivno postala jedna od najčešćih takozvanih “ambulantnih” estetskih hirurških intervencija. Za ovu intervenciju zainteresovane su osobe različitih uzrasta, kako žene tako, u sve većem broju, i muškarci.

BRADA

Kada govorimo o estetskim promenama brade, radi se gotovo isključivo o povećanju ili smanjenju. Operacija se obično izvodi u lokalnoj anesteziji i traje oko 30 minuta. Na našem sajtu pogledajte detaljnije koje sve tretmane nudimo kako bi vaša brada bila simetrična i “lepo upakovana”.

Delta Estetika - Ivana Filipovic Markovic - Korekcija brade

KOREKCIJA DONJEG DELA LICA

Delta Estetika - Ivana Filipovic Markovic - Korekcija donjeg dela lica

Zbog spuštanja lica i smanjenja potkožne masti dolazi do padanja lica jer koža gubi svoju potporu. To se odražava viškom kože i izgledom koji smeta svakoj osobi koja vodi računa o sebi. U našem Centru vam nudimo različite tretmane.

PODBRADAK

Do skoro nije postojalo rešenje za podbradak. Koliko god mršavili ili se bavili fizičkim aktivnostima ovaj deo može biti veliki estetski problem. Kod nekih ljudi podbradak ima višak kože i jednostavno visi a kod drugih taj deo je ispunjen masnim ćelijama.

Delta Estetika - Ivana Filipovic Markovic - Korekcija podbradka

VRAT

Nega vrata je jedna od ključnih nega ako želite zadržati mladalački izgled. Koža vrata je finija i osetljivija od kože lica. S gubitkom kologena se isušuje i gubi elastičnost, zatim dolazi do stvaranja bora koje sa godinama postaju dublje ako izostane pravovremena i adekvatna nega.

budeite lepi sebi

zakažite vaš termin

Napravite pravi izbor!