Pon - Pet 8:00-20:00 Sub - Ned Po dogovoru
Zakažite Vaš termin još danas +381116444097 +381656444097

Svi dobro znamo da formula za dobar izgled i vitak stas ima tri segmenta: ishrana, nega i trening. I sva tri segmenta su jednako važna i svakom se mora posvetiti pažnja.

Mnoge moje klijentkinje i prijateljice pitaju me kako uspevam da održim liniju i pored dinamicnog posla kojim se bavim, koji podrazumeva dosta putovanja i rad do sitnih sati.
Drage dame, ovog puta cu vam otkriti novu disciplinu kojoj sam se posvetila i koja zaista daje impresivne rezultate. U pitanju je kardio balet!

Trening kardio baleta ukljucuje tradicionalne baletske pokrete i savremene tehnike vežbanja. Ples u kombinaciji sa laganim tegovima ce ocvrsnuti i definisati vaše telo, a posebno noge, ruke, leda i stomacne mišice.
Prosto je neverovatno kako kroz dinamiku treninga razvijate svest o svom telu i aktivnosti mišica. Uz „barre“ vežbe sa baletskim štapom dobicete snagu i sagoreti masnoce impresivnom brzinom.

Rezultate kojima mogu da se pohvalim su neverovatna agilnost i mentalna relaksiranost koja mi je preko potrebna. Zato je kardio balet moja najiskrenija prepruka svim poslovnim ženama koje se svakodnevno susrecu sa stresom – svaki trening predstavlja vežbu za um i telo. Pracenje ritma i pokreta cini naše telo gipkijim i zdravijim, a fokusiranje na plesne korake je takode odlicna za psihu, buduci da se time ojacava pamcenje i razvija moc samog mozga.

Ovom prilikom vam zaista najtoplije preporucujem da probate trening kod moje Katarina Gromilic koja je nedavno otvorila ovaj program vežbi. 🙂

Rezultati su zaista neverovatni!

 

Vaša dr Ivana Filipovic Markovic