Pon - Pet 8:00-20:00 Sub - Ned Po dogovoru
Zakažite Vaš termin još danas +381116444097 +381656444097

„Šta biste želeli da vidite kada se pogledate u ogledalo?“ – često sam nailazila na ovo pitanje, bilo da su u pitanju dijalozi u knjigama, intervjui ili filmovi.

I nekako sam uvek čitala odgovore: kosmonaut, milioner, pripadnik više klase negde tamo na Zapadu… bilo da su u pitanju dečje bajke ili ozbiljni životni romani, uvek je to bio čitav dijapazon zanimanja i ljudi, ali uvek je to bio – neko drugi.

Šta vi mislite o ovome?

Ja volim da kažem – kad pogledam u ogledalo, želim da vidim sebe. Najbolju, ili što bolju verziju sebe. Verziju sebe koja još snažnije radi na unapređenju, otkrivanju novih dostignuća estetske i anti-age medicine, verziju sebe koja i dalje predano održava odnose sa klijentima i ne boji se novih poslovnih izazova. 🙂

Volela bih da malo razmislite o ovim rečima, i volela bih da čujem vaše mišljenje! Možda nisam u pravu, ali svoju kožu najbolje poznajem.

Bilo da su bajke ili stvarnost, iz te kože se ne može – a na nama je da iz toga izvučemo važnu pouku, da od onoga što imamo treba da napravimo ono što nama najviše odgovara umesto da težimo da smo nešto drugo.