Pon - Pet 8:00-20:00 Sub - Ned Po dogovoru
Zakažite Vaš termin još danas +381116444097 +381656444097

Pre nekoliko dana ostavila sam na svoje društvene mreže fantastične rezultate Alma lasera (pre i posle) koji je postigao u redukciji celulita. Od mnogih komentara jedan je ukazivao na to da su u pitanju dve različite osobe.

Bilo mi je to najpre smešno, malo me je posle i pogodilo… Ali, sve u svemu, dobro sam se zamislila nad tim komentarom.

Nažalost, to je naša realnost – negde sam bila pročitala da ovde čovek troši tek pola od svoje energije, kreative i inspiracije jer mora da čuva drugu polovinu na oprez da ga neko ne prevari.

Tužno, ali tako je. Na svakom koraku smo svedoci lažnih reklama, nerealnih obećanja i prevara… Nije ni čudo što smo u startu sumnjičavi.

I kada sam počinjala sa prvim koracima u medicini, zaista sam shvatila da je iskrenost ne samo princip kome zaista celog života težim, već i najbolja investicija.

Nekoga možete prevariti jedanput, dvaput ili možda triput – tržište ne prašta takvima i loša vest se širi poput požara. Laž i prevara mogu dovesti do nekog uspeha, ali samo na kratke staze.

Iskrenost i otvorenost u radu ostaju zaista „temeljci“ mene kao doktorke, ali i mene u svakom smislu. Iskrenost nije samo plemenita, ona je ujedno i najbolja investicija! 🙂

 

Vaša dr Ivana Filipović Marković