Pon - Pet 8:00-20:00 Sub - Ned Po dogovoru
Zakažite Vaš termin još danas +381116444097 +381656444097

Živimo u vremenu instant-stručnjaštva. Na osnovu jednog onlajn kursa ili desetominutnog snimka na jutjubu ljudi sebe proglašavaju stručnjacima, upuštaju se u poslovne poduhvate i – u mnogo slučajeva, ugrožavaju druge samo zato što su nekompetentni za svoje poslove.

U slučajevima da angažujete nestručnog PR-a ili agenciju, najgore što može da vam se desi je da ne dobijete očekivani rezultat, da protraćite sredstva ili da dobijete lošu reputaciju.

Ali, šta se dešava kada nekompetentna osoba počne da se bavi estetskom i anti-age medicinom?

Više žena dolazilo je u moju ordinaciju sa komplikacijama izazvanim radom sa nestručnim licima, nekvalitetnim (čak i zabranjenim!) materijalima, u nehigijenskim uslovima.

Nemojte da vas ponesu popusti i izuzetno sumnjive akcije. Bar ne kada se radi o vašem zdravlju. Jer, anti-age medicina možda jeste ona grana medicine koja se bavi estetskim korekcijama i „popravkama“, ali ona je duboko vezana za zdravlje jedne osobe!

Obraćam vam se ovom objavom kao doktorka koja je videla zaista zastrašujuće rezultate amaterizma i anti-age „kursista“.

Ovo sam u više navrata ponovila, pa ću i sada tom mišlju da završim ovaj tekstić – kada birate cipele ili tašnu, uvek proverite više brendova, znate koji su prepoznati po kvalitetu, štedite nekad i po više meseci zarad onog para koji znate da valja i da će da traje.

Tako morate da razmišljate, u stvari barem tako, a ja bih rekla i mnogo više i opreznije, kada donesete odluku o intervencijama na vašem telu!

 

Vaša dr Ivana Filipović Marković