Pon - Pet 8:00-20:00 Sub - Ned Po dogovoru
Zakažite Vaš termin još danas +381116444097 +381656444097

Drage, rešila sam da sa vama ovog puta podelim jedan mnogo lep događaj koji je sigurno obeležio ovu moju tekuću godinu.

Pa, moram da vam se pohvalim. Udala sam svoju mlađu sestru! Moja Saška, inače uspešna producentkinja, stala je na ludi kamen. Čula sam u više navrata od svojih prijateljica, ali sada sam imala iskustvo iz prve ruke. I zaista, tako je poseban, tako divan i božanstven osećaj kada udate sestru.

Tražim reči, pokušavam da nađem prave izraze da dočaram to osećanje, tu sreću, taj osećaj ponosa i sete… jako je teško, verujte mi na reč! Svaki jezik deluje tako siromašno da može da dočara ovo osećanje. Biram reči, ali jednostavno ne ide.
Prošla sam kroz sve to – izgovorila sam sudbonosno da. I znam šta to znači. Iskorak ka novom životu, ka novim navikama, obavezama, upuštanje u nešto nepoznato. Ali, ovo je jedan potpuno drugačiji momenat!

Neko s kim ste odrasli, prolazili prve pubertetske dane, nestašluke, ostajali budni do sitnih sati dok se ne vrati iz subotnjeg izlaska, grizli zajedno jastuk tokom prvih ljubavnih muka u srednjoj školi… Moja mala seka je rešila da otvori novo poglavlje svog života. Moja mala seka? Pa imam osećaj da je tek par dana prošlo otkako je završila srednju školu, neumorno učila… kao da još vidim njenu đačku knjižicu na radnom stolu u porodičnom domu. Zaista, prava bura emocija. Neizreciva sreća pomešana sa setom.

I koliko god da je svadbeno veselje svečano, sve te zvanice, pokloni, muzika i vesela atmosfera… ništa ne može da zaseni taj trenutak dok sam stajala u crkvi, gledala kako korača sa svojim suprugom sa krunom na glavi i obuzeta najsnažnijim emocijama koje mogu da obuhvate ljudsko srce shvatila – “Hej, pa ja sam udala svoju sestru!” 🙂

 

Vaša dr Ivana Filipović Marković