Pon - Pet 8:00-20:00 Sub - Ned Po dogovoru
Zakažite Vaš termin još danas +381116444097 +381656444097

Da li ste primetili da živimo u društvu „instant očekivanja“? Dosta razmišljam i analiziram okruženje u kome živim i primećujem kako se instant rešenja najbolje prodaju, bez da iko malo razmisli o svemu tome. Savršena figura za samo tri nedelje, laka i brza zarada, preplanuli ten posle samo jednog nanošenja preparata… instant rešenja su nekako baš popularna.

Ali, iz svog iskustva vam mogu reći, ona niti su najbolja, niti su najefikasnija. Dosezanje određenog cilja podrazumeva plan, strategiju i učestali rad. Bilo da su po sredi uspešan biznis ili pločice na stomaku. Instant rešenja nemaju dugoročnog efekta, prosto i jednostavno – zato što ne počivaju na stabilnoj gradi koja je do cilja dovela. Zabluda je da cilj definiše samo i isključivo ostvareni rezultat. U cilj je, poput kamena temeljca, ugrađen i citav proces koji je do njega došao. Promišljanja, rad, greške. Sve to rezultat čini tako jakim i postojanim.

Zato je važno da svi koraci budu napravljeni na putu do uspeha!

I zato moramo da iskoračimo iz „instant društva“. Jer uspeh je pravi ako znate da ste do njega došli sa vaših deset prstiju, uz vaš trud i vašu sposobnost. 🙂

Vaša dr Ivana Filipovic Markovic